Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی صدیقی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره آمار بازگشت به کشور بورسیه های سالهای گذشته، گفت: از گذشته تا کنون به طور متوسط ۱۰ تا ۱۵ درصد دانشجویان با تاخیر جدی در بازگشت مواجه هستند.

وی ادامه داد: البته از نظر ما تاخیر چند ماهه، تاخیر محسوب نمی شود. تاخیرهایی مد نظر ما است که تاخیرهای جدی هستند که به دلایل مختلف باعث شده این دانشجویان تعهدشان را فراموش کنند، بعد از یک مدت محدودی اگر دانشجو بازنگردد، سند تعهد وی به اجرا گذاشته می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان امور دانشجویان درباره اینکه چه مقدار از این اسناد دانشجویان به اجرا گذاشته شده است خاطرنشان کرد: سال به سال متفاوت است. اکنون درحال پیگیری بورسیه های سال ۹۰ و ۹۱ هستیم، یک مقدار عقب ماندگی داشتند که پیگیری نشده بود.

وی درباره فرایند تاییدیه تحصیلی نیز افزود: روند تاییدیه تحصیلی سیر صعودی داشته منتهی هر تایید تحصیلی به منزله خارج رفتن نیست.

صدیقی با بیان اینکه ما فکر می کنیم از کسانی که به ما مراجعه می کنند ۷۵ تا ۸۰ درصد موفق می شوند پذیرش بگیرند، افزود: با توجه به افزایش قیمت ارز اعزام با هزینه شخصی کم شده است و دانشجویان به دنبال گرفتن حمایت مالی هستند، این آمار نمی تواند به صورت دقیق آمار خروج را نشان دهد.

کد خبر 4809918 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: مجتبی صدیقی سازمان امور دانشجویان مهاجرت دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه ها دانشگاه های علوم پزشکی مرکز سنجش آموزش پزشکی دانشجویان منصور غلامی آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه تهران وزارت بهداشت سازمان سنجش آموزش پزشکی شورای عالی انقلاب فرهنگی دانشگاه های ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۴۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش آمار جرایم مختلف در بوکان

 

 سرهنگ موسی بهاری در نشست خبری با خبرنگاران گفت: در راستای ایجاد امنیت و جامع العمل پوشاندن به وظایف خود نیاز به کمک تمام اقشار جامعه از جمله اصحاب رسانه داریم.

 وی ادامه داد: اصحاب رسانه طلایه‌داران اطلاع‌رسانی و چشمان بیدار جامعه هستند، زیرا آنان با انتشار مشکلات موجود، به رابطی قابل‌اعتماد بین دولت و ملت تبدیل شده‌اند.

 

 رئیس پلیس بوکان افزود: ایجاد امنیت بر عهده نیروهای نظامی انتظامی و القای احساس امنیت بر عهده رسانه‌ها است که خوشبختانه هر دو گروه به نحو احسن در حال انجام مأموریت‌های خود هستند.

 موسی بهاری اولویت‌های پلیس بوکان را رضایت‌مندی مردم، کاهش تصادفات و سرقت‌های مختلف، جمع‌آوری اراذل‌واوباش دانست و بیان کرد: خوشبختانه در سال گذشته و یک‌ماهه ۴۰۳ شاهد اقدامات بسیار خوبی در این حوزه‌ها و دیگر مأموریت‌های پلیس در سطح شهرستان بودیم که رضایت‌مندی عمومی را به گواه آمار سامانه ۱۹۷ به همراه داشته است.

 

 وی تصریح کرد: پیشگیری از جرایم مختلف یکی از مهم‌ترین اولویت‌های ما می‌باشد که در همین راستا با ایجاد پلیس محله و بلوک‌بندی نقاط سطح شهر و تعیین افسر آموزش‌دیده برای هر یک از مناطق اقدامات بسیار خوبی با همکاری و همراهی مردم انجام گرفت که در نهایت سبب کاهش بسیاری از مأموریت‌های پلیس شده است.

 فرمانده پلیس بوکان افزود: یکی دیگر از ماموریت های مهم پلیس، ورود جدی به حوزه سرقت‌های مهم و خرد بود که خوشبختانه بر اساس داده‌ها و آمار شاهد کاهش شدید ۱۲ درصدی در این بخش طی سطح شهرستان طی ۹ ماه منتهی به پایان سال ۴۰۲ بودیم.

 

 موسی بهاری ادامه داد: بر اساس آمار طی ۹ماهه منتهی به پایان سال گذشته سرقت مغازه ۵۱، اتومبیل ۳۱، منزل ۳۵ درصد نسبت به مدت مشابه سال ۴۰۱ کاهش داشتیم.

 فرمانده پلیس بوکان همچنین با اشاره به افزایش سرقت موتورسیکلت در سطح شهر عنوان کرد: متأسفانه طی یال گذشته سرقت موتورسیکلت با افزایش ۲۱ درصدی روبه‌رو بود که البته با تلاش همه همکاران انتظامی و همراهی این آمار در یک ماه سال جاری به ۱۳ درصد کاهش‌یافته است.

 

 وی در خصوص حوزه مواد مخدر نیز بیان کرد: طی ۹ماهه پایانی سال گذشته ۱۵۸ قاچاقچی و معتاد متجاهر در سطح شهر شناسایی و بازداشت شده‌اند که این مهم نسبت به مدت مشابه شاهد افزایش ۱۶۸ درصدی بوده است.

 موسی بهاری  با اشاره به آمار تصادفات منجر به فوت درون و برون‌شهری در سطح شهرستان عنوان کرد: متأسفانه به دلایل متعدد در سال گذشته شاهد افزایش ۷۱ درصدی سوانح رانندگی منجر به فوت در سطح جاده‌های مواصلاتی و خیابان درون‌شهری بوکان بودیم.

 

 فرمانده پلیس بوکان همچنین با اشاره به آمار استثنایی یک ماه گذشته سال جاری که با تلاش شبانه‌روزی نیروهای پلیس و همراهی مردم به دست آماده تصریح کرد: در ۳۵ روز گذشته شاهد کاهش ۲۲ درصدی سرقت‌های خرد و کلان، ۶۰ درصدی خودرو، ۸۶ درصدی مغازه و افزایش ۶۵ برابری کشف به وقوع بودیم.

 بهاری ادامه داد: با همکاری شبانه‌روزی مردم آمار جرایم خشن در سال جاری منفی بوده و حتی یک مورد نزاع و برهم‌زدن امنیت روانی مردم توسط اراذل را نداشته‌ایم.

 

 وی تصریح کرد: خوشبختانه در حوزه تصادفات فوتی نیز نسبت به مدت مشابه سال گذشته با کاهش ۷۵ درصدی روبه‌رو بودیم هرچند آمار مجروحین ۲۰ درصد افزایش داشته است.

این فرمانده حوزه امنیت روانی شهرستان بوکان افزود: طی سال گذشته بیش از ۱۴۷ هزار خودرو در سطح معابر شهری و راه‌های مواصلاتی شهرستان اعمال قانون شدند.

  بهاری بیان کرد: در حوزه مواد مخدر نیز با تلاش شبانه‌روزی مأمورین انتظامی، بیش از دو کیلو افزایش مواد مخدر از انواع مختلف کشف و ضبط شده است.

 

 فرمانده پلیس بوکان همچنین در خصوص اجرای طرح نور در سطح معابر عمومی بوکان عنوان کرد: در راستای صیانت از ارزش‌های جامعه و پاسخگویی به مطالبات و نگرانی‌های مردمی، اقداماتی در حوزه‌های اصناف و خودرو و اماکن عمومی انجام شده و فرهنگ‌سازی و تبلیغ ارزش‌های اسلامی و اجتماعی در اولویت کار قرار گرفته است.

  وی گفت: هم اکنون خوشبختانه شاهد کاهش شدید بی‌حجابی هستیم و ان‌شاءالله رسانه‌های عزیز بیش‌ازپیش در خصوص ترویج فرهنگ غنی عفاف و حجاب در جامعه تلاش نمایند.